top of page

Kompetens och utbildning

Fysioterapi är ett brett yrke, men jag har valt att rikta in mig på och specialisera mig mot besvär från nervsystemet, led- och muskelproblematik. En noggrann undersökning kommer guida interventionen så du inte bara blir smärtfri, utan kommer få med dig förståelsen för hur du ska göra för att må bra på sikt. Genom en fördjupad kompetens kombinerad med en bred verktygslåda kan jag erbjuda dig en individuell behandlingsplan utifrån dina egna mål och förutsättningar. Allt från din lokala fysioterapeut på Styrmansgatan 7, Hälsospecialisten på Östermalm!

FRS-Crest_Reverse_EST_edited_edited_edit

Functional Range Systems

Ett system utvecklat kanadensiska kiropraktorn och idrottsspecialisten Dr. Andreo Spina, där fokuset ligger på att undersöka, behandla och utveckla optimal rörelsekapacitet inom rörelsesystemet. Inkluderar de olika subsystemen:

Functional Range Conditioning

Functional Range Assessment

Functional Range Release Upper/ Lower / Spine

Kinstretch

273220082_1385774011883383_8808890136019919077_n.jpg

Ortopedisk Manuell Terapi

Ortopedisk Manuell Terapi är ett specialistområde inom fysioterapi som riktar sig till undersökning och behandling av akuta och långvariga besvär i rörelsesystemet. Det inkluderar manuella undersöknings- och behandlingsmetoder såsom bland annat ledmobilisering, manipulationer, anpassad träning och mjukdelsbehandling.

articular function.jpg

Smärta och smärtfysiologi

Utöver nuvarande Masterstudier så har jag även en Magisterexamen ifrån Högskolan Dalarna. Det inkluderar flera kurser på avancerad nivå med fördjupning inom smärta, långvarig smärta, inflammation och inflammatoriska tillstånd och hur man ska behandla dessa tillstånd.

Barbell Weights

Idrottsmedicin och personlig träning

Jag har en bakgrund inom rugby på hög nivå, och detta har verkligen fostrat mitt intresse för träning och idrott. Jag har därför utbildat mig vidare med fokus på idrottsvetenskap, personlig träning, Evidensbaserat Styrkelyft samt jobbat med professionella idrottare där jag hjälpt med rehabilitering samt prestationsträning.

bottom of page