top of page

Oscar L.

"Efter att ha pratat med flera sjukgymnaster tidigare kring en överbelastning i min ena höft gick jag till Victor. Victor hittade direkt att jag inte kunde rotera höften ordentligt och hjälpte mig med övningar som verkligen fungerar! Har gjort de i ca en vecka nu och det känns redan mycket bättre."

Caroline L. 

"Sökte hjälp för knäskada. Fick professionellt och trevligt bemötande av Victor med bra och lätta råd för rehab! Kan varmt rekommendera Victor. Väldigt kunnig och engagerad"

Mathilda W.

"Victor är utan tvekan den bästa fysioterapeut jag har träffat. Så kunnig och dedikerad att hinna orsaken till symptomet och finna lösningar med enkla övningar. Tack Victor!"

Kristina S.

"Mycket gott bemötande och professionellt omhändertagande. Tydliga och bra instruktioner i videofilmerna med hemövningar."

Viktor V.

"Jättenöjd med hjälpen jag fick av Victor. Jag kan lätt rekommendera Victor till andra som söker Rehab. Professionellt och trevligt bemötande."

Simon M.

"Mycket trevlig och kunnig, med bra förklaringar. supernöjd"

Klas S.

"Victor har ett mycket bra öga för patientens problem. Har hjälpt mig under många år med flertalet skador och problemområden. Kan inget annat än att rekommendera honom som fysio eller PT."

Ronnie P.

"Har du tålamodet och viljan till att bli bättre så kommer Victor troligtvis kunna guida dig rätt! Mina problem har blivit avsevärt mindre och jag kommer INTE behöva leta efter en ny sjukgymnast igen! 🙏♥️"

Sebastian W.

"Very professional as well as knowledgable, strongly recommend."
 

Oscar S.

"Fantastiskt bra! Jag har haft massor idrottsskador och besvär för senaste 15 år och har testade mig på olika naprapater/fysio/osv men Victor är den enda som jag tycker analyserad mig och letade efter grund orsaken till besvär. Han gav mig övningar som kommer inte stör mitt vanlig vardags liv så jag kan fortsätta träna och gör allt annat utan att ändra något av min rutin. Verkligen imponerande och stärkt rekommenderar Victor och hans klinik."

August M.

"Otrolig hjälp med både orörlig axel och höft som smärtat vid styrketräning. Snabb och träffsäker diagnostisering och rehabilitering med förbättring efter bara några dagar. Rekommenderas varmt!"

Fredrik E.

"Jag började få ont i knät efter löpträning för 2 år sedan. Gått till 2 andra vårdgivare och försökt bli bättre. Inget har fungerat. Träffade Victor för första gången för 2 månader sen och blev bemött på ett fantastiskt sätt. Han kändes empatisk, seriös och kunnig. 2 månader senare efter att ha följt hans råd och övningar känns knät bättre, efter 2 år av smärta! Rekommenderas varmt."

August M.

"Otrolig hjälp med både orörlig axel och höft som smärtat vid styrketräning. Snabb och träffsäker diagnostisering och rehabilitering med förbättring efter bara några dagar. Rekommenderas varmt!"

Ari S.

"Fantastic craic and great physio."

Ulrich K.

"Perfekt anamnese - grundig undersøgele og gode tips til behandlingen. Jeg kan helhjertet anbefale Victor!"

Mike D.

"I visited Victor because of a knee problem. Victor pointed out in less than 5 minutes that it was in fact a hip problem. Three sessions later and Victor has enabled my to walk without pain and given me guidance on how to keep on improving. Highly recommended. 100%"

Therese H.

"Victor är super! Trevligt bemötande och kunnig inom området. Analyserade snabbt min ömmande axel och visade mig övningar att göra själv hemma."

Alexandros A.

"Victor är extremt kunning och effektiv fysioterapeut. Jag kom till honom med många besvär i rygg, höft och nacke och tusen frågor. Han tog alltid tiden att förklara för mig hur saker och ting fungerar och påverkas av varandra. Jag fick en tydlig bild av vad vi fokuserade på i varje steg i vår rehab och hur jag ska få det mesta ur min rehabilitering för att sen ha nytta av det i min vardag och träning. Tveka inte alls att boka!"

Augustin E. 

"Jag är en fysiskt aktiv person i medelåldern och har dragits med diverse krämpor. Det enda som får mig att tveka över om jag ska skriva det här berömmet är att jag är rädd att Victor ska bli överbokad. Han har pedagogiskt och tålmodigt (och ivrigt) hjälpt mig med diverse envisa problem - rygg, nacke, skuldra. Hans övningar är lätta att göra, han är strukturerad och trevlig att ha att göra med. Efter att ha gått hos honom i över ett år kan jag säga: om du lyssnar på Victor och gör övningarna han ger dig  - varje dag - så kommer din livskvalitet med största sannolikhet höjas rejält."

Gustav V.

"På ett pedagogisk och lyhört sätt guidade Victor mig genom undersökningen. Rekommenderas starkt!"

Jaqueline L.

"Victor är superbra och rekommenderas starkt 👍🏻 ☺️"

Lovisa J.

"Hittade direkt grundproblemet och fick toppenövningar! Har hopp om förbättring nu, vilket gör så mycket för ens mentala hälsa. Rekommenderar varmt!"

bottom of page